Strona główna Członkowie Klubu Kontakt Zaloguj
     
 

Kulinaria i wino - Homemade sushi

04.03.2013 15:48

obrazek
Nie mogąc doczekać się najbliższego Panelu, narzeczona w weekend zrobiła sushi. Efekt na zdjęciu

04.03.2013 17:59
No proszę ;)
Mamy debiut kulinarnych Michała. Jakie wino do sushi? ;)

04.03.2013 19:19
Największe "sukcesy" w łączeniu z sushi odniosłem z Rieslingami alzackimi, SB z Nowej Zelandii oraz... musującymi winami z Doliny Loary, cavą, a zdarzyło się i z szampanem...

04.03.2013 22:13
No pięknie !!! Wypas :) Przy okazji odezwij sie na prv ;)

04.03.2013 22:14
Ja w Sakanie na Kabatach kiedyś kupiłem SB Cloudy Bay. Było bardzo ok ;)

04.03.2013 22:35
a będzie SB na panelu ?

04.03.2013 23:29
Nie widziałem SB...

05.03.2013 04:43
Mam taki pomysł na lato, już dałem znać części importerów, odpowiadają niemalże tytułem filmu "Jestem na tak" ;)

05.03.2013 23:28
ale jaki pomysł ...

05.03.2013 23:41
Jak już jesteśmy przy winach, to Muscadet-Sèvre et Maine (sur lie) też powinien ładnie pójść z sushi.

05.03.2013 23:53
Zaznaczam, ze sam nie testowałem, ale do surowego tuńczyka (jest w sushi? -kuchnia mi obca :) ) pasuje Anjou Rouge, pół na pół Cabernet Franc i Sauvignon

05.03.2013 23:53
lepiej byś na panel przyszedł i doradzał LIVE :)

06.03.2013 00:35
Wiecie ile razy miałem ochotę pójść? Tylko, że pracuję do 20. A jak wpadnie zdyszany klient tuż przed zamknięciem sklepu to i czasami do 20:30

06.03.2013 00:49
to wpadaj do KRK na weekend zaden klient Cie tu nie znajdzie :)

06.03.2013 07:41
Tia...... Dla wygody klientów pracuję też w soboty a w niedziele odpoczywam na ... Giełdzie Filatelistycznej :)

Blądynka* szepce swoim psiapsiółkom:
-I wiecie, mój mąż jest syfilitykiem!
Na to z pokoju obok wychyla się mąż i krzyczy:
-FILATELISTĄ kochanie! FILATELISTĄ!!!!

*- Uwaga! nie mylić z Blondynką,


Nie możesz dodawać nowych wątków
Nie możesz dodawać nowych postów
Nie jesteś moderatorem