05.10.2011 15:21
AKADEMIA OLIMPIJSKICH SMAKÓW - INAUGURACJA
Mówi się, że głową Francji jest Paryż, jej duszą Szampania, natomiast żołądkiem – Burgundia. Ten wyjątkowy region słynie z długich, leniwych i wyrafinowanych posiłków oraz produkcji najznakomitszych gatunków win.
Wytwarzanie burgundów podporządkowane jest przede wszystkim prawom przyrody dając niepowtarzalne efekty w postaci wielkich i szlachetnych win. W Burgundii znaleźć można działki z prawem do własnej apelacji, których powierzchnia nie przekracza nawet jednego hektara!
Z największą przyjemnością zapraszamy Państwa 14 października 2011 r. o godzinie 18 na degustację win francuskich z Burgundii (m. in. Pinot Noir Hautes Côtes de Beaune Vieilles Vignes Mazilly Pere& Fils, Domaine Patrick Hudelot – Hautes-Côtes de Nuits "Les Colombières"). Smak degustowanych win podkreśli specjalnie dobrane przez Szefa Kuchni Restauracji Olimpia menu.
Więcej informacji znajdą Państwo na stronach www.hotelolimpia.pl i www.fb.com/olimpiawroclaw.
Rezerwacji można dokonać pod numerami telefonów: +48 71 372 83 32, +48 603 218 506 lub mailowo hotel@hotelolimpia.pl. Cena: 150 zł/os, po dokonaniu rezerwacji konieczne jest opłacenie degustacji w terminie 2 dni.
Ilość miejsc ograniczona!
HOTEL *** I RESTAURACJA OLIMPIA
al. I. J. Paderewskiego 35, Wrocław
+48 71 372 83 32
+48 603 218 506
/>hotel@hotelolimpia.pl