27.03.2012 00:01
Coltrane Restaurant & Music Bar, Biskupia 4
Moi Drodzy rozpoczynamy NOWY cykl IMPROWIZACJE czyli wino, jedzenie & jazz w jednym miejscu i czasie. Na początek wybraliśmy następujące KOMPOZYCJE:
1. Ravioli z łososiem w aromacie jogurtowym z musem peperoncino
Chenin Blanc Ladi Smith / białe wino z Klein Karoo (RPA)
2. Pieczone sakiewki z bakłażana faszerowane risotto tymiankowym
Cotes de Gascogne / białe wino z Gaskonii (FRANCJA)
3. Cannelloni nadziewane jagnięciną w leśnym aromacie zapiekane w beszamelu lodowym
Almudes Tempranillo / czerwone wino z La Manchy (HISZPANIA)
4. Kurczak marynowany w balsamico
Tozara Tempranillo / czerwone wino z Kastylii (HISZPANIA)
5. Fiorentina z wieprzowiny faszerowana rydzami z oliwą cytrynową
Spice Route Pinotage / czerwone wino z Swartland (RPA)
SPOTKANIE POPROWADZĄ:
WOJCIECH HENSZEL (sommelier)
PAWEŁ KOLORUS (twórca projektu KUP SOBIE WINO)
KOSZT: 60 zł / os., 100 zł / para
ILOŚĆ MIEJSC: 15
PROSIMY O SKŁADANIE REZERWACJI W BARZE ZA POTWIERDZENIEM PO WPŁACIE 50% LUB CAŁOŚCI CENY
(nie wystarczy kliknąć „wezmę udział”, pod uwagę będą brane tylko rezerwacje dokonane w barze)
REZERWACJI MOŻNA DOKONYWAĆ DO WTORKU (27.03) DO GODZ. 20:00
od poniedziałku do piątku
w godz.: 8:00 - 24:00
w sobotę w godz.: 10:00 - 24:00
niedzielę w godz.: 12:00 - 24:00
ZAPRASZAMY!!!