Strona główna Członkowie Klubu Kontakt Zaloguj
     
 

Kulinaria i wino - Czarne tagliatelle z cukinią i krewetkami

10.03.2013 18:40

Na oliwie przesmażamy cukinię, potem czerwoną cebulę i krewetki z czosnkiem (wszystko osobno). Następnie wrzucamy wszystko na jedną patelnię, zalewamy śmietaną łaciate i redukujemy ;)

10.03.2013 18:41
Na koniec tradycyjnie można posypać parmezanem ;)

10.03.2013 19:27
Wygląda bardzo "dziwnie".Może fajnie smakuje?

10.03.2013 19:54
Gdyby fajnie nie smakowało to bym nie robił...

10.03.2013 20:11
Paweł - mistrz ciętej riposty :)

10.03.2013 20:47
Ha ha ...... święte słowa. Musi być ekstra.

10.03.2013 23:14
Zróbcie w końcu przycisk "Wypiję za to !" , bo siedze i płaczę ze śmiechu :))))


Nie możesz dodawać nowych wątków
Nie możesz dodawać nowych postów
Nie jesteś moderatorem