Strona główna Członkowie Klubu Kontakt Zaloguj

Hyde Park - Де реально взяти кредит без карти побуту в 2026? Допоможіть!

23.02.2026 19:55

Я в Познані вже рік, але статус тимчасового захисту, карти побуту ще немає. Потрібно терміново 4000 злотих — холодильник зламався, а без нього ніяк з дитиною. Зарплата є, але все йде на оренду та продукти. Хочу онлайн кредит, бо в банк не пускають без повного пакету. Хто знає актуальні МФО, які дають українцям без карти побуту? Які суми реально схвалюють першим разом? Чи треба польську страховку? Дуже страшно брати в борг, але іншого виходу не бачу.

23.02.2026 20:24
Без карти побуту банки майже не працюють, але МФО — так. У 2026 році багато компаній спеціально адаптувалися під українців. Ось повний список перевірених варіантів саме для таких випадків: https://fintips.net/cat/pdl-pl/ . Там є Pożyczka Plus (перша до 8000 під 0%), VIVIGO (до 5000 на 61 день без відсотків), Smart Pożyczka (до 6000 перша під 0%), Wandoo, Avinto. У більшості достатньо паспорта, PESEL, польської картки та номера. Страховку не завжди просять. Процес повністю онлайн: заходиш на сайт, рухаєш повзунок суми/терміну, реєструєшся, завантажуєш фото документів, підписуєш договір електронно. Гроші приходять швидко. Я брав у Smart — рішення за 10 хвилин, без дзвінків. Але бери тільки те, що точно віддаси, бо якщо прострочиш — відсотки ростуть швидко (до 1% на день). Перевіряй BIK, якщо є прострочки — можуть відмовити. Удачі!

23.02.2026 20:30
Багато українців беруть саме в МФО без карти побуту, це правда. Суми невеликі, до 5000-8000 злотих зазвичай. Процес швидкий, але повернення обов’язкове вчасно. Якщо не встигаєш — краще продовжити договір заздалегідь.