Strona główna Członkowie Klubu Kontakt Zaloguj

Hyde Park - Szukam dobrej platformy webinarowej do małych wydarzeń.

20.05.2026 16:26

Szukam właśnie odpowiedniej platformy do organizacji webinarów, ale głównie na potrzeby małych wydarzeń, takich jak spotkania z klientami czy krótkie szkolenia dla kilku osób. Nie potrzebuję rozbudowanych funkcji dla tysięcy uczestników, ale zależy mi na stabilności, intuicyjnej obsłudze i możliwościach interakcji, np. czatu i ankiet. Czy macie jakieś sprawdzone rekomendacje dla takich zastosowań? Kiedyś korzystałem z popularnego komunikatora, ale brakowało mi tam opcji rejestracji czy przypomnień.

20.05.2026 17:16
:)

20.05.2026 17:17
Znam ten problem z szukaniem idealnego rozwiązania dla mniejszych grup. Ostatnio odkryłam bardzo funkcjonalną platforma do webinarów MyOwnConference, która świetnie się sprawdza w takich sytuacjach. MyOwnConference oferuje wszystko, czego potrzebujesz do efektywnego przeprowadzenia spotkania online, a jednocześnie nie jest przytłaczająca nadmiarem funkcji. To naprawdę intuicyjne narzędzie, które pozwala na łatwe zarządzanie uczestnikami, wysyłanie zaproszeń i monitorowanie aktywności. Ponadto, nie wymaga instalacji żadnych dodatkowych programów, co jest dużym plusem dla prowadzącego i uczestników.