Mən bu işi elə bilirdim ki, sadəcə şans oyunudur, amma vaxt keçdikcə anladım ki, bu da bir peşədir. Axşamlar evdə oturub televizora baxmaqdansa, kompüterin arxasında keçirdiyim saatlar mənə pul qazandırmağa başladı. Hər şey təsadüfən başladı, amma sonradan mən bunu sistematik yanaşmaya çevirdim.
mostbet az qeydiyyat mənim üçün sadəcə bir addım deyil, bu, mənim yeni həyat tərzimin başlanğıc nöqtəsi oldu. İlk dəfə qeydiyyatdan keçəndə heç fikirləşməzdim ki, bir neçə ildən sonra bu sayt mənim əsas gəlir mənbəyimə çevriləcək.
Peşəkar oyunçu olmaq asan deyil, inanın mənə. Bu, uzun müddət tələb edən, səbr və soyuqqanlılıq tələb edən bir prosesdir. Mən əvvəllər həvəskar idim, hər gün bir az uduzur, sonra qazanırdım, amma ümumi balans həmişə mənfidə olurdu. Sonra bir gün qərar verdim ki, ya tamamilə bu işi buraxaram, ya da peşəkar səviyyədə öyrənərəm. Təbii ki, ikinci variantı seçdim. mostbet az qeydiyyat mənə ilk olaraq bütün oyunları sınamaq imkanı verdi, amma mən tez başa düşdüm ki, əsas diqqətimi bir neçə oyuna yönəltməliyəm. Ruletka, blackjack və poker — bu üç oyun mənim ixtisasım oldu. Riyaziyyatı, ehtimal nəzəriyyəsini, psixologiyanı öyrəndim. Hər bir oyunun öz qanunları var, hər birinin öz hiylələri.
Bir gün mən mostbet az qeydiyyat etdikdən sonra hesabıma 100 dollar yatırdım. Bu, adi bir gün idi, heç bir xüsusi planım yox idi. Amma həmin gecə hər şey dəyişdi. Ruletkada ardıcıl 7 dəfə qara rəngə mərc etdim və hamısı gəldi. 100 dollar 800 dollara çevrildi. Hiss edirdim ki, sanki dünyanın ən şanslı adamıyam. Amma peşəkar oyunçu kimi bilirdim ki, şans birdəfəlikdir. Əsas olan strategiyadır. Mən o gün qazandığım pulu çıxartdım və bir daha həmin səhvi təkrar etmədim — bütün pulları birdən oyuna qoymaq olmaz.
İllər keçdikcə mən öz metodlarımı inkişaf etdirdim. Məsələn, blackjackdə kartların sayılması texnikasını mükəmməl bilirəm. Bu, kazinoların xoşlamadığı bir şeydir, amma qanuni olaraq buna görə heç kim səni qovub çıxara bilməz. mostbet az qeydiyyat mənə bu texnikanı tətbiq etmək üçün geniş imkanlar yaratdı, çünki onlayn kazinolarda kartların qarışdırılması tez-tez baş verir, amma mən riyazi alqoritmləri izləyərək doğru anı tapa bilirəm. Bir dəfə 3 saat ərzində blackjack oynayaraq 2500 dollar qazandım. Həmin gün mən evə gələndə həyəcandan yata bilmirdim.
Təbii ki, uğursuz günlər də olur. Bəzən elə olur ki, hesablayırsan, planlaşdırırsan, amma kartlar sənin istədiyin kimi gəlmir. Mən itkilərə sakit yanaşıram, çünki peşəkar oyunçu üçün itki təcrübədir. Mən hər uduzan oyundan sonra analiz edirəm, səhvlərimi yazıram, növbəti dəfə təkrarlamamaq üçün. Bu işdə ən çətin şey duyğuları idarə etməkdir. Qazanc olanda dayana bilmək, uduzanda isə təqib etməmək — bu mənim üçün əsas qaydalardan biridir.
Bir dəfə elə bir gün oldu ki, səhər 10-da başladım, axşam 8-ə qədər oynadım. Cəmi 12 saat. O gün mən 3 fərqli oyun növünü sınadım, strategiyaları dəyişdim, bəzən minimum mərclərlə oynadım, bəzən maksimuma çıxdım. Nəticədə həmin gün 1200 dollar xalis qazancım oldu. Amma ən maraqlısı o idi ki, ən böyük uduşumu ən gözlənilməz anda — axşam saat 7-də, artıq yorulub oyunu bitirmək istədiyim vaxt qazandım. Bu da mənə bir daha sübut etdi ki, oyunu heç vaxt pis əhval-ruhiyyə ilə bitirməməliyəm.
mostbet az qeydiyyat mənim iş həyatımın ayrılmaz hissəsidir. Hər gün səhər yuxudan oyananda ilk işim hesabıma daxil olmaq, öncəki günün əməliyyatlarını yoxlamaq, yeni strategiyalar üzərində düşünmək olur. Bu mənim işimdir, mən bu pulu ailəmin xərclərinə, uşaqlarımın təhsilinə, evin təmirinə xərcləyirəm. Kazino mənim üçün əyləncə deyil, ciddi qazanc mənbəyidir. Bəzi dostlarım deyir ki, bu çox risklidir, amma mən onlara izah edirəm ki, əgər riyaziyyatı və psixologiyanı bilirsənsə, risk minimuma enir.
Mən mostbet az qeydiyyat-dan istifadə edən hər kəsə bir məsləhət vermək istəyirəm: əgər bu işə ciddi yanaşırsınızsa, onda oyunları öyrənin, strategiyalar hazırlayın, bankroll idarəçiliyini qaydaya salın. Heç vaxt itirdiyiniz pulun dalınca getməyin. Mən bir neçə dəfə bu səhvi etmişəm və hər dəfə peşman olmuşam. Peşəkar oyunçu olmaq üçün soyuqqanlılıq lazımdır, həyəcan deyil. Mən 5 ildir ki, bu işlə məşğulam və deyə bilərəm ki, bu müddət ərzində mən təkcə pul qazanmamışam, həm də özümü tanımışam, streslə mübarizə aparmağı, qərar qəbul etməyi öyrənmişəm.
Axırda demək istəyirəm ki, mostbet az qeydiyyat hər kəsə açıqdır, amma hər kəs peşəkar ola bilməz. Bu yol çətindir, amma əgər sizdə kifayət qədər iradə və zehin varsa, o zaman uğur qaçılmazdır. Mənim üçün bu, sadəcə oyun deyil — bu, həyat tərzidir. Hər gün yeni çağırış, yeni qələbə və ya yeni dərs. Və mən bunu sevirəm. Axşamlar gözəl uduşla hesabı bağlayıb, səhər isə yenidən başlamaq — bu hissi heç nəyə dəyişmərəm.