| Dodaj zdjęcie |
Opis Wino produkowane z wybranych winogron szczepu Cabernet Sauvignon, z dodatkiem niewielkiej ilości Cabernet Franc. Przechodzi dojrzewanie w małych, dębowych beczkach przez 15-18 miesięcy, następnie 3 miesiące w zbiornikach ze stali nierdzewnej i 6 miesięcy w butelce. W efekcie powstaje wiśniowo-czerwone wino, z żywymi refleksami. W bukiecie znajdujemy wyraźne nuty ziołowe, zaokrąglone przez atrakcyjny element drewna. Łagodny smak, dobrze zintegrowany z nutami szałwii i zielonego pieprzu. Ładnie zintegrowane garbniki, z nutami przypraw i mięty. Wino produkowane z wybranych winogron szczepu Cabernet Sauvignon, z dodatkiem niewielkiej ilości Cabernet Franc. Przechodzi dojrzewanie w małych, dębowych beczkach przez 15-18 miesięcy, następnie 3 miesiące w zbiornikach ze stali nierdzewnej i 6 miesięcy w butelce. W efekcie powstaje wiśniowo-czerwone wino, z żywymi refleksami. W bukiecie znajdujemy wyraźne nuty ziołowe, zaokrąglone przez atrakcyjny element drewna. Łagodny smak, dobrze zintegrowany z nutami szałwii i zielonego pieprzu. Ładnie zintegrowane garbniki, z nutami przypraw i mięty. |







